Det blir inte så ofta längre.

Bloggen har blivit lite åtsidosatt, men det har väl sina förklaringar.

Det har väl inte hänt så mycket sen senast, var hemma hos mamma i helgen så det var supermys.
Jocke har lov den här veckan, medans jag är på jobbet och gör lite nytta. Har tagit ledigt på fredag så det ska bli skönt.
I veckan ska det väl inte hända något storslaget, förutom att vi måste göra nya pass. Jag, dum som jag är, har tappat bort mitt, och Jocke har inte något. Så, pass it is. Vi drar ju till Spanien i januari. Ska bli så skönt att komma iväg.

Igår var det storhandling hela kvällen. 1500 kr bara försvann på mitt konto och gjorde Coops intäkter en aning bättre.
Men, nu har vi mat så vi knappt kan stänga skåpsdörrarna.

Idag blir det bara lugnt, och jag bävar för att Jocke ska åka till stan och nattlana med en kompis. Jag vill inte sova ensam! Förhoppningsvis kan jag muta honom med lite mys, en god middag och en film.

Vilka i frid, älskade du.

Thats what happend. Min mormor gick bort i måndags i förra veckan. Och det är så sjukt tungt.
Min mormor har alltid funnit där, i hela mitt liv. Plötsligt är hon borta. Inte en enda dag/timme/minut går utan att man blir så jävla påmind om hur jävla borta hon faktiskt är. Helt plötsligt börjar man dra parareller som har med henne att göra hela tiden. Men, hur klyschigt det än låter, så var det faktiskt skönt för mormors skull. Nu slipper hon lida, och vad önskar man inte sin älskade? Jag försöker hela tiden pränta in att det faktiskt var skönt för henne, det är det enda sättet som fungerar, som gör att man fortfaranade ser ett ljus i allt elände.
Men fortfarande, denna smärta man bär på i hjärtat, den går inte att beskriva. Även fast jag har kommit förbi stadiet där jag bryter ihop så fort jag hör ordet mormor, så har jag aldrig långt ifrån tårarna. Aldrig någonsin.

Så, hur ska man gå vidare? Alla högtider, födelsedagar, Spanien..
Det var ju mormor som hade koll på allting. Hon visste när varenda en i hennes närhet fyllde år, även dom som inte längre tillhörde släkten. Och hur tomt kommer det inte att vara när det på födelsedagskortet står "Grattis Elin" och inte undertecknat med "mormor"? Ni ser, det är sånna här småsaker som jag ältar. Hur jobbig ska inte HENNES födelsedagar bli, högtiderna utan HENNE?

Fortfarande känns det som ett hårt slag i magen, en kniv i ryggen och som om allt bara gör ont ont ont.
Jag hatar döden.

Allt blev alldeles svart!

idag har Elin haft hen jätte sorlig och deppig dag.

Får se om hon skriver om vad som har hänt, vill inte skriva något som är så personlgt, hon får skriva det själv isf.

Stockholm open

Ihelgen var vi på Stockholm Open, och kollade på när Robin spelade. Robin söderling var helt fantaskisk i Lördags.
men i Söndags så blev han slagen i finalen, men det var lite synd.
men vi hade iaf tre stycken svenskar med i Finalen i dubbel.

Elins mammas kille masserar alla proffs, så masserade han tennisproffsen, så vi fick biljetter i semifinalerna och sen fick vi biljetter till finalen, det var helt slut sålt men är man VIP så är man.


Helt utan planer.

Snart är det helg. Vem kan inte tycka att det är veckans bästa dag? Relife!
Inga planer än så länge. Känns ganska konstigt med tanke på att vi alltid bestämmer långt innan hur helgen ska se ut.
Ikväll lär det väl bli Idol, det vill jag inte missa! Imorgon hoppas jag på Sthlm Open.
Igår var vi way to busy med att städa, laga mat (som ändå slutade med kebab) och tvätta, därav den dåliga uppdateringen.

Och ja, nu har hösten kommit och jag vill redan spola fram tiden till mitten av december. Ge mig snö, vinter och jul.

Lite surt.

Jag blir så jäkla sur. Jag lämnde in min mobil på lagning för ungefär två månader sen, det tog hundra år innan jag fick tillbaka det. (Fick den i förra veckan) Och nu funkar den inte! Eller, det fungerar, men i dagens samhälle så har man inte tid att vänta i 5 minuter på att man ska få fram sina kontakter i telefonboken. Och nej, jag hade inte tjurat om det inte var för att jag faktiskt har betalat 1500 kr. (Men på internet stod det att man skulle betala 1375 kr). Inte för att vara petig, men lämnar man in sitt allt och får tillbaka den halvdan, då blir jag sur! Minus för 3.

Annars är det prämiär för Bonde säker fru ikväll. Kom ihåg det mamma! Måste ju titta, eftersom en viss bög har hängt i mina hoods ett tag. You go man!

Kom tillbaka.

Jag gillar ju hösten, egentligen. Fast det känns verkligen inte som höst. Det känns mer som vår. Solen skiner och det är alldeles varmt ute. Räkna bort söndagen när det regnade hela dagen. Men, vad hände med hösten? Vart tog den vägen? Vart är alla mysiga höstkvällar med tända ljus, bra film och hinkvis med te?

(You bet att jag kommer att säga att jag vill ha vinter/vår/sommar när hösten väl har kommit...)

//Elin

Jag vill!

Nu har mina kläder kommit som jag har beställt, supersnygga!

Helgen har ju Jocke redan berättat om så jag ska inte upprepa det han redan har skrivit.
Jag klagar på att Jocke aldrig skriver, men jag är inte bättre jag. Det kan den värsta bloggtorkan på länge! Egentligen har jag så mycket jag vill skriva, men när jag väl sitter här då kommer inte en enda idé som ploppar upp. Jättetrist.

Imorgon ska vi iallafall åka till Mälarhöjden (om jag får som jag vill) för att titta på kära syssling Alexanders hockeymatch.

Nä, jag slutar nu innan jag börjar skriva om saker helt utan intresse för er.
Ps. Jag har snart bokat en överraskning till Jocke.

//Elin

4 dagarna!

i fredags slutade jag tidigare för att jag skulle hem och hämta katten och skulle åka till denderyd för vi skulle hem till Johan och Sanna och spelade "lika par leker bäst" självklart var det jag och Elin som vann. Det var riktigt mysigt att var ahemma hos dessa personer. För dom hade varit och stor handlat på systemborlaget.
Lördagskvällen var vi i Solna för att kolla på Elins syster som skulle spela matche, det var riktigt kallt den kvällen tur att man hade fjällräven och goose jackor med sig.
Söndagen var en riktigt seg dag för det spö regnade ute,då blir man ju självklart deppig, Elins mamma skjusta hem oss som tur var.
Och i dag "Måndag"  blev sen i morse och struntade i idrotten, och ska snart dra till skolan för att ha Engelska prov och för att bestämma lite vart alla bygg saker ska vara och fortsätta med manuset i "Estetisk verksamhet"
man får slit häcken av sig i skolan och inte får betalt, medans Elin och Sanna lirar bara poker på Jobbet och får belalt.

// Jocke


Allt är bara... bra.

Jobbveckan närmar sig sitt slut och då är det alltså dags för betydligt roligare saker.
När iv slutar idag så åker vi först till systemet och inhandlar det vi ska ha tills ikväll, har även hört lite rykten om att det ska ätas chips och dipp också. Herregud, pizza och chips. Vart ska det sluta..? (Jag har paxat satsumasarna hemma hos Sanna redan, ge mig credd för det).

Jocke med kisse ska hämtas upp innan vi åker till Vallentuna. Så kvällen ser ut att bli supermysig!
Senare ikväll, när vi (Jag och Jocke) har vunnit spelet, åker vi hem till mamma igen. Och imogon hoppas jag att vi kan baka kanelbullar eftersom det är kanelsbullens dag då. Man kan väl inte ha missat det?

Ps. Tack hjärtat för den superfina blombuketten jag fick igår. (Bild läggs upp när jag har tillgång tll kamerasladd.)


//Elin

Funderar på lite fusk.

Nu är det torsdag och bara en dag kvar tills helg. Vad kan vara bättre?
Idag ska vi hem till Jockes pappa och hämta ett spel som vi ska spela med Sanna och Johan imorgon. "Lika par leka bäst". Så det ska laddas med lite fuskläsning ikväll. (Nej Sanna, jag skojade bara). Fuskläsning kommer det inte finnas tid till eftersom vi har tvättstugan klockan 19-22 ikväll. Jocke, vart tog min utlovade myskväll vägen?

Kisse var hos vetrinären igår och det gick jättebra, vi fick massa mat och sånt. Superbra! Tiden för vaccinationsspruta nummer två är bokad. 24:e oktober. 24! Hur taskigt är inte det? Huh! Pengaätare är vad ni är! Och dessutom, det är på en fredag. Weeey. Klockan 18,50. Ännu mera weeeeey. Men vad gör man inte för kisse? Bara det bästa.


//Elin

Schema för dagen.

Filmen som vi såg igår var superbra! Rekomenderas. (Patrik 1,5)

Idag är det vetrinären som står på schemat. Våran skatt ska vaccineras.
Jocke kommer ju inte vara så störsk där inne, han som inte kan se nålar, definitift inte sprutor, så det kommer väl att bli jag som får följa med in.
Vi måste hämta ut min mobil som har varit inne på lagning idag också. I sommras hände det en liten olycka, Jocke råkade trampa på min mobil så displayen spräcktes. Så surt att betala 1400 kr för en telefon jag egentligen inte vill ha. Så finns det någon där ute som vill ha en LG Viewty för en billig peng så hör av er!

//Elin

RSS 2.0