Har jag blivit vuxen nu?

Det blev inte rikigt som jag hade tänkt, det blev inget stövelinköpt. Jag har istället övertalat mamma att åka med mig till Skopunten imorgon. Där har dom ju drömskor, och för er som inte visste, man köper tre par skor men betalar bara för två. Super! Så det ser ut som att det kommer bli ordentlig skoshopping imorgon. Oyes.

Hade precis en mysig pratstund med mamma. Saknar faktiskt att bo hemma ibland. Familjen, Trixie, själva stämningen, för att inte tala om all god mat som man var superbortskämd med. Men nej, jag ångrar inte att jag flyttade, absolut inte, men ibland vill man bara vara barn igen. Men jag nöjer mig så bra med att åka hit lite då och då, bli ompysslad och få allt det man inte själv har när man bor hemifrån. På något sätt så kommer man familjen närmare, man umgås mer på ett annat sätt när man är hemma nu, än vad man gjorde när man bode hemma på heltid.
Men som sagt, jag ångrar inte att jag inte bor hemma längre. Klart att det ibland hade känts så mycket lättare att bara ta sitt pick och pack och flytta hem igen, men även jag måste väl bli vuxen antar jag..

Jocke sitter och spelar Guitar Hero med mina småskyskon, mamma sitter och tittar på film, och min hund ligger precis bredvid mig. Jag kan inte be om så mycket mer.


Så typiskt.

Nu är det snart dags att möte Jocke i täby. Bara en kvart kvar, sen helg! Superskönt.
Tror ni inte att det börjar ösregna precis nu, lagom tills man ska gå? Självklart. Typiskt.


Det är väl underbart?

Det måste bara vara i Sverige som det regnar ifrån alla håll! Och ja, jag pratar nedifrån också. Jag skulle gå från bussen till jobbet, vilket kanske tar högst två minuter. Jag blev dyblöt! När jag sedan slår in portkoden, vad tror ni händer? Jo, det slutar regna och solen tittar fram. Why man?!

På grund av detta hävdar jag nu alltså att hösten har kommit. Vad behövs inte då, om inte nya stövlar?
Jag hittde ett par jättefina från dinsko, som ska bli mina i eftermiddag! Jocke ska ju trots allt hämta ut sin skatteåterbäring..
Efter besöket i TäbyC så ska vi till mamma.

Hörs senare!

Någon där ute.?

Det blev inget tvättande, städande eller tvättande till fiskarna igår. Eller, Jocke damnsög.
Så allt detta trista står på schemat idag igen! Känns som att vi inte är så bra på att ta tag i saker hemma. Ändring!

Annars ska det packas lite, ska hem till mamma och Niclas imorgon för lite födelsedagsfirande och kräftskiva. Så ett besök på systemet måste också planeras in.
Idag har jag förövrigt smittat ner jobbet med lite julkänsla! Och jag måste säga att jag har lyckats ganska bra. Både den ena och den andra höll fullständigt med mig och längtade faktiskt till jul. Så, så konstigt var det ju trots allt inte.

PS. Någon där ute som är bra på bloggdesign så hör gärna av dig!

Nu har det gått för långt..

Ja det har det verkligen! Jag sitter och lyssnar på JULLÅTAR! Vad är felet? Sommaren har inte ens hunnit ge sig.
Nej, jag får nog ta och hålla mig lite till. Ska ta en dusch nu och släppa jullängtandet för en stund, så Jocke också kan leka lite med sin ippi innan det är sovdags.

Godnatt :)

//Elin

Toffel Jocke !?

Elin är inte på sitt bästa humör, men efter en Xider får hon ett leende på sina läppar. idag har jag fått smeknamnet "Toffel Jocke"  men jag är inte det, men elin sitter bredvid mig och säger att jag är det. MEN MEN sånt får man ta ibland vill gå på stranden och hålla henne i handen.

idag fick jag springa en halv mil på idrotten, otränad som jag är (eftersom jag inte är så aktiv av mig)  så blev det en tuff vända ute i spåret.

Nu är det dags för någon smarrig matbit och en film, det sitter alltid fint.

// toffel Jocke


Shit shit shit.

Det fanns ingen tvättid! Jocke som slutade tidigt idag skulle ju hem och boka, men, försent. Ajaj.
Jag ville ju egentligen åka och titta på Alles hockeymatch, men ToffelJocke bangar. Vi är så sjukt aktiva i våran lilla familj!
Istället för hockey blir det filmx2. Ovanligt, right?

Jocke är så jävla lat, han vägrar laga mat till mig. Och straffet? No more beer för hans del! YES!




Lite stämningsfullt.

Haha nu har visst Jocke kommit igång med bloggandet, trevligt! (Ps. Jag var inte alls osocial!)

Sjukt, jag fick en sån enorm julkänsla. The boss mailade ut om julledigheten och då började jag längta! Hur mysigt är det inte med jul? Och nu för allra första gången så kommer jag inte att vara hemma och låta mamma pynta och julstäda. I år är det JAG och Jocke som ska pynta allt, precis som vi själva vill ha det. Åhh vad jag längtar!

Idag blir det inget stan, utan idag ska vi städa, tvätta till fiskarna och boka en tvättid. Jag hoppas att det finns någon tvättid kvar idag, det börjar se tomt ut i garderoben, och högen i tvättkorgen svämmade över för flera dagar sedan.

Hörs senare!
// Elin

fy fan. osocialt

nu är det sleep time för lilla Jocke. För jag får inte sitta vid datan för elin hon är riktigt osocial för hon lyssnar på musik ii stället för mig  !! god natt hörs i morgon

Amatör bloggaren Jocke ....

Hej allihopa !!! Idag har jag varit i skolan, tro det eller ej har det varit en rolig skoldag. Efter skolan fick åkte jag till danderyds för att möta upp Elin, det var första gången man inte fick vänta på henne i en timme. Vi drog sedan in till stan för att fixa våra kvitton till ipod touch. När vi hade gjort det så drog vi hem, vi var jätte hungriga och hade bråttom till systemet. medans Elin var på systemet fick jag springa runt på coop konsum och in skaffa all mat vi behövdet. gick hem kollade på film och åt god mat.

// Jocke

Äntligen!

Nu har jag och Jocke äntligen köpt våra Ippisar. (läs:I pod) Jättefina och superbra! Lovely.
MEN, när vi kom hem igår, upptäckte vi att vi inte hade fått med något kvitto! Usch usch. Så idag blir det en tripp tillbaka in till stan för att ordna upp detta. Varför ska man alltid glömma något? Jag blir så trött..
Men iaf, ippisarna funkar hur bra osm helst och gårdagen spenderades osocialt med hörsnäckor i öronen. Man kan till och med gå in på YouTube och kolla på vidoes, så Jocke fick sin dos av GhostRider och själv lyssnade jag på Keri Hilson. Dröm!

//Elin

What about ett grattis?

Om ni missade det i det tidigare inlägget så fyller jag faktiskt år idag..

Ett år.

Nu är jag ett år äldre än vad jag var för 10 timmar sen. Helt ärligt, det märks nog ingen skillnad. När jag tittde mig i spegeln imorse så har jag fortfarande inga gråa hårstrån eller hängbröst. YES!

Vi var i fagersta igår, det bjöds på hur god mat som helst, mysigt sällskap och superbra väder!
Jockes pappa stjutsade hem oss till Åkersberga och han blev kvar på middag, jättetrevligt.
Nu väntar jag på att jag ska få äta massa tårta! Jag har faktiskt gjort den själv, det är ju så kul att hela min familj har så mycket annat att göra.. Att städa ut garaget var tydligen superviktigt! Just idag. Ja.

Nej, inte tid att tjura, ner och umgås lite nu innan det blir hemgång.
Tack familjen och hjärtat för dom fina presenterna :)


Puss Elin, ett år äldre.

Aldrig igen.

Jocke skriver ju aldrig här! Ändring krävs.

Igår gjorde jag det, tog hål i pluppen på örat. (Någon som vet vad  det heter?)
Ont gjorde det iallafall. Jocke fick sitta i väntrummet för om han hade följt med in hade jag börjat gråta och bett han ta mig därifrån. Rikitgt så långt gick det inte, men jag började få väldigt stor ångest när han hade ritat pricken, började stor-svettas och tårarna var inte långt borta. Det värsta var att när jag trodde att all smärta vad avklarad, då hade han inte ens tagit upp nålen ännu! Ja.. Ni förstår min smärta. Men nu sitter den där så nu är jag lugn.

Nu är Jocke i skolan, och jag tror att jag var mer nervös än honom.. Ouu spännande!!

Imorgon åker vi till Fagersta och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år!

5 dagar kvar.

De två första arbetsdagarna är nu avklarade och det känns sjukt bra. 5 dagar kvar tills jag fyller år och jag väntar mig något storslaget från Jocke. Bäst för honom att han klurar ut något oslagbart!
Mamma ringde igår, endast för att fråga vad jag önskar mig. Trodde jag! Inte ens en undring! Som kompensatition fick jag ett gulligt sms imorse där det stod att jag snart ska göra mina önskningar i livet en aning färre.

Nu har funderingarna på att ta ett hål i "pluppen" på örat kommit tillbaka. Emma kom hem från Hawaii med en snygg liten ring där, så jag blev grymt taggad! Lutar att det blir av i veckan, jag hoppas på imorgon.
Jag ska tjata tills Jocke följer med, för sjäv tänker jag absolut inte göra det!

Sötot lagar mat till mig nu, köttfärsås med pasta, mums!
Hörs senare.
E

Återhämtning.

På grund av kryssning och återhämtning har uppdateringen varit dålig. Ber om ursäkt för det.
Nu är ordningen återställd och jag har börjat jobba igen. Jocke börjar i skolan på torsdag, och det kommer att bli super! Gårdagen spenderades i Solna för att hitta den blivande skolan, vilket inte var det lättaste innan vi tittade på kartan!
Efter mycket om och men hittade vi skolan och lugnet har återkommit till vårat hem. Vi kan andas ut.

Eftersom Jocke också jobbar idag så blir det nog bara lugnt ikväll. Dvs, film, harpan och tidigt i säng.

Ps. Jag och Jocke har inspirerat våran kära vän Andreas Balkhag att blogga. Så fort han kommer ut med en giltig bloggadress så sprids den!

Puss o Kram

Elin

Bråttom!!

Kom hem från jobbet nyss, fick kasta in mig i durchen. Tur är att elin har börjat packa min väska. hon hade bara packat med 2 par strumpor så måste packa ner allt annat man behöver. vi ska bege oss mot värtahamnen för att möta upp alex, nonne, emma och alex. 

// Jocke


Favorit i repris.

Imorse vaknade jag av ett telefonsamtal från Jocke, "boka kryssning!!" Så vad gör man inte? Det ser ut som att detta kommer att bli en favorit i repris. Ikväll klockan 19.15 så drar vi alltså. Wey!


De sista dagarna.

Jocke har redan somnat. Ser bra skönt ut så jag ska nog krypa ner och göra honom sällskap snart.
Min semester tar slut på måndag så det gäller att njuta de sista dagarna.
Och med njuta menar jag, vara uppe ganska så sent, gå upp ganska så sent, och göra ganska så lite.
Det här med att göra ganska så lite fungerar ju tyvärr inte när man inte bor hemma längre.
Det ska diskas, det ska städas, tvättas och byta till fiskarna. Men å andra sidan, jag ångrar ingenting.
Allt det tråkiga vägs upp av det roliga och det ska jag tacka Jocke för. Så, tack hjärtat och förlåt för att jag är som jag är ibland. PUSS


//Elin

91 kronors bilden..


Eftersom det inte blev någon utlandsresa för våran del denna sommar, åkte vi iväg på en exklusiv kryssning..




Våran nya blogg tillsammans.

Kom nyss hem, (Jocke från en hård arbetsdag och jag från en glidar dag i Solna centrum)
Snart ska vi gå ner till Lill-Coopen och inhandla dagens middag.
Hörs senare!
Puss o Kram Elin


RSS 2.0