Cause we belong together now.

För några dagar sen frågade jag Jocke vad förlovningen betydde för honom, om det var för att han trodde att vi hade en framtid tillsammans, hopp om giftemål, eller ta förhållandet ett steg längre.
Han svarade; att visa att man tillhör någon.
Att tillhöra någon. Han tillhör mig och jag tillhör han. Han är min och jag är hans. Vad mer behövs?

Mitt liv suger utan dig.

Det som är inne just nu är helt klart glass. Och inte vilken glass som helst, utan glass med kolasås, chokladsås och maränger. Och det sved lite när jag var tvungen att bjuda Alex på min specialitet. Jag intalde mig själv att jag faktiskt var tvungen att bjuda, eftersom det var jag och Jocke som hade bjudit in han på en film. Så, på med smilet och självklart bjuder väl jag. Och tro mig, jag är inte den som är snål, men när det gällde glassen, då sved det.



Våra kvällar blir aldrig tråkiga.

Varför känns det som att vi alltid tillbringar våra lediga kvällar i tvättstugan? Nu är det dags igen, och det känns som att det var igår vi var där senast. Men, med humöret uppe och 3 IKEA påsar på ryggen klarar vi även detta tvättberg.






Bra utdelning.

Medans Jocke låg hemma och var sjuk, så åkte jag med mamma och hämtade vovven ute på Vätö.
Och jag hävdar fortfarande att jag är den bästa fästmön som finns, no doubt about it!
Idag har jag därför lovat honom lite shopping i stan. Samtidigt ska bonuschecken på 398 kr på gyldfynd använadas. Jag fick en sån saftig bonus för att jag under ett år hade hadlat för över 12.000 kr. Och det är ju mer än vad jag visste. Om någon har handlat för 6000 kr (6000 kr har jag faktiskt handlat för, förlovningsringar) och dragit mitt medlemskort så tackar jag hjärtligast för det.




RSS 2.0