När saker inte går som dom ska..

.. så drar vi oss till Elgiganten och köper en ny dator. Jag hatar när elektronik och allt vad det heter ska krångla. Sakerna ska ju bara fungera. En dator var inget som stod högst upp på min önskelista, men vad gör man när den gamla säckar ihop? Visst, den andra började völ bli till åren men jag hade hoppats på att han hade orkat lite till, att jag bara hade fått lägga över alla bilder, musik och annat som är av värde.. Men icke!
Så, här sitter jag nu, med en ny dator i knät. Och ja, jag är faktiskt lite nöjd med köpet och jag måste tacka den gamla datan som gick sönder precis innan mellandagsrean tog slut! (Ja mamma, den var på rea)


Jocke och Alex sitter och spelar som vanligt. Jag och kisse ligger och myser i väntan på imorgon. Då ska det tvättas, färgas hår och gå på systemet. Nej, jag hann aldrig göra det tidigare idag på grund av plötsliga incidenter.

Om vi inte hörs innan, så önskar jag er alla ett gott nytt år!
Och mamma, jag älskar dig. Tack för att jag får komma och umgås med er när det vankas TVspels kväll här hemma.

//Elin


Det allra senaste.

Åh vad vi är dåliga på att uppdatera! Vi har ju missat att berätta, vi är förlovade! Ja. på rikigt! På årets mysigaste dag gjorde vi det, på julafton. Och det känns helt sjukt! Så vuxet på något sätt. Varje gång man kikar ner på vänsterhanden så glimmar den till, världens finaste ring. Och man blir helt varm i hela kroppen, speciellt i hjärtat.

Annars har julen passerats även för denna gång. Den stora dagen firades hemma hos mamma och allt var bara supermysigt. Man borde införa flera jular om året. En enda dag går så himla fort så man hinner inte njuta tillräckligt!
Vinterns näst bästa dag är imorgon. Och denna nyårskväll så spenderas hemma hos Alexander med hjärtat, så klart, och några andra vänner. Maten inhandlades redan i söndags så det är redan klart. Kvar på schemat står bolaget, fixa hår/naglar och kläder. Är det dags att bli lite stressad?

Om precis två veckor så checkar vi in på Arlanda och förflyttar oss mot lite varmare breddgrader, nämligen Spanien. Behöver jag säga att jag längtar efter lite värme?

//Elin

Livet förändras hela tiden.

Jag vet och känner att det här kommer att bli den bästa julaftonen hittills. Men också den tyngsta. Det här blir första julen utan mormor.  Kunde du inte ha väntat, bara tills efter jul? Jag hoppas att du är med mig ändå.

Det börjar närma sig nu, och det är bara lite drygt en vecka kvar tills julafton. Och det är faktiskt en hel del saker som ska avklaras innan det är dags. Sista julshoppingen, barnvakt, mammas födelsedag, och sen lite hemligstämplade saker. (jag lovar, det kommer att komma fram, bara det att "fel" personer läser bloggen).

I fredags var det återträff med gänget från gymnasietiden. Vilket resulterade i pizza och Berganatta. Så länge sen man träffades alla fyra, och mysigare tjejer får man leta efter. Synd bara att vi inte ses så ofta längre. Alla har liksom skaffat sig ett liv på eget håll. Tråkigt, men man får göra det bästa för att hålla kontakten och ta tillfällena att ses, när dom ges.
Kvällen slutade med Idol och mys med Hjärtat. Perfekta fredagen.
Nu är det bara en vecka kvar, ge järnet och belöningen kommer..

//Elin


Finns det någon som har snö?

Finally friday. Ikväll blir det Åkersberga och bara massa mys. Om bara snön vill komma så är helgen perfekt. Fast jag hörde att dom varnar för snökaos, klass ett. Ruggigt! Men det är å andria sidan perfekt filmväder.

Imorse var det lussefika på jobbet. Då fick man iaf lite mer julkänlsa, men det är faktiskt lite svårt när det är sånt här väder. Känns mer som att det är oktober, november typ. Var är den svenska julen? Kommer vi att fira jul i sommarvärme om några år? Lär ju sluta så om det ska fortsätta såhär.





Tvättstugan 19-22.

Nu är jag inne i ett bra flow vad det gäller bloggen. Keep it going.

Imorgon är det Berga natta som gäller. Och jag ska få träffa gänget igen! Krisse, Roffe och Märren reunion!
Så helgen ska alltså spenderas i Åkersberga. Känns inte som att det var ajg som flyttade därifrån för några månader sen, jag är ju alltid där på helgerna. Eller, nästan iallafall. Kul ska det bli i vilket fall.

Ikväll ska vi iväg och göra passen. Det känns så jävla surt att lägga ut dom där femhundra kronorna, så Jocke ska betala mitt pass. Thank you.
Gjorde precis en check i almenackan. TVÄTTSTUGAN 19-22. Yes! Ironiskt? You bet..

//Elin


Det minskar hela tiden.

Ikväll kommer hjärtat hem. Eller rättare rasgt, inatt! För om rutinerna är som sig bör ligger jag och sover klockan tio.
Innan vi ses, så är det jobba tills fem, hem, handla mat till kisse, och sen ska jag göra så lite som möjligt! Inta en skön plats i soffan och vänta på att Bonde söker fru ska börja.

Idag är det PRICK två veckor kvar, 14 dagar. Då smäller det. Julafton. Årets mysigaste dag. Big time!

För övrigt är jag jävligt trött på att det är så himla mörkt ute hela tiden. När man vaknar är det mörkt, när man kommer hem är det mörkt. Det är ljust typ en timme om dagen. Men, snart vänder även det.

PS. Just nu säger dom på radion att det ska snöa imorgon..Hoppas.

15 dagar kvar.

På allmän begäran kommer nu ännu ett blogginlägg.
Julen närmar sig och det är numera bara 15 dagar att kryssa innan dagen till ära äger rum.
Känns faktiskt ganska bra, de flesta julklapparna är inhandlade och nu återstår det bara att skriva rim. Jag måste faktiskt säga att jag har en slags ro i kroppen som jag inte brukar ha såhär två veckor innan julafton. Det måste helt klart tyda på att jag är ute i god tid med julklapparna, pengarna har räckt (faktiskt till en Spanien resa också) och Jocke har inte kastat ut mig när jag får mina pepparkaksdegsbegär. Bra feeling!

I helgen hade jag prämiär för julbord! Man glömmer hur gott det är, på ett år. Jag skulle kunna sitta kvar och äta i två dagar till. Utan problem. Hade jag haft chansen, hade jag lätt dragit på mig ett par mjukis, satt mig bekvämt med servetten i knät, och börjat hugga in! Jag vet att Roffe vet jag snackar om! Nu ser det dessvärre ut som att jag får vänta i några dagar till nästa julbord blir, nämligen nästa torsdag med jobbet.

Annars så är det tjejkväll hemma hos mig ikväll. Jocke drog till Ängelholm med elevrådet imrose och det betyder att jag ska sova ensam. Panik! Guld-Sanna erbjöd sig att övernatta med mig så jag slipper att vara själv.

På torsdag är det dags att göra nya pass för mig och Jocke. Jag, slarvig som jag är, har antingen tappat mitt pass på vägen mellan Coopen och hem, eller så har jag städat bort det riktigt ordentligt. Jag skulle gissa på det första, eftersom jag inte är så bra på att städa rikigt ordentligt. Alltså, 500 kr för ingenting.

//Elin





Julmys.

How the hell kan vi ha ett 20 tal läsare varje dag när vi inte har uppdaterat på över två veckor.?

Tiden bara rinner iväg och snart är det jul. Men innan dess är det några stopp kvar, i helgen är det Fagersta, den sista julklappsshoppingen, barnvakt åt Jockes småsyskon, och Sunes jul kväll med Sanna och Johan. Dröm.
Jag kan tyvärr inte säga att det har hänt så mycket sen sist (som vanligt, fan vilket tråkigt liv jag måste ha), men en sak är ju fixad; Spanien! Biljetterna är bokade så den 13:de januari lyfter planet mor Malaga. Och det ska bli så skönt! En veckas sol, om möjligt något bad, och shopping. Värme, here i come!

Och på jobbet är det julmys med advendsljusstakar och kollergerna som så smått har börjat planera inför julfesten.
Det är bara precis 3 veckor kvar till julafton, och den här julen kommer att bli den bästa.. You´ll see.

//Elin

RSS 2.0