Det allra senaste.

Åh vad vi är dåliga på att uppdatera! Vi har ju missat att berätta, vi är förlovade! Ja. på rikigt! På årets mysigaste dag gjorde vi det, på julafton. Och det känns helt sjukt! Så vuxet på något sätt. Varje gång man kikar ner på vänsterhanden så glimmar den till, världens finaste ring. Och man blir helt varm i hela kroppen, speciellt i hjärtat.

Annars har julen passerats även för denna gång. Den stora dagen firades hemma hos mamma och allt var bara supermysigt. Man borde införa flera jular om året. En enda dag går så himla fort så man hinner inte njuta tillräckligt!
Vinterns näst bästa dag är imorgon. Och denna nyårskväll så spenderas hemma hos Alexander med hjärtat, så klart, och några andra vänner. Maten inhandlades redan i söndags så det är redan klart. Kvar på schemat står bolaget, fixa hår/naglar och kläder. Är det dags att bli lite stressad?

Om precis två veckor så checkar vi in på Arlanda och förflyttar oss mot lite varmare breddgrader, nämligen Spanien. Behöver jag säga att jag längtar efter lite värme?

//Elin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till förlovningen :)

2009-01-01 @ 23:29:01
Postat av: emelie

Grattis till förlovningen :)

2009-01-01 @ 23:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0